Tilläggstjänster

Känner du att det är en rad saker som du skulle vilja ha hjälp med? Kanske vill du ha en extra städning, hjälp med trädgårdsarbete, byta gardiner eller få fönstren putsade. Vore det skönt att slippa involvera ytterligare personer i din vardag?

Addera Omsorg AB erbjuder även hushållsnära tjänster och på så sätt kan du få hjälp av samma personer även med de sysslor som inte ingår i hemtjänsten. Med skattereduktion för hushållsarbete (RUT) behöver det inte heller bli så dyrt.


Så funkar RUT

RUT-avdraget är en skattelättnad som innebär att du som kund bara betalar hälften av vad tjänsten kostar.

Du som är över 65 kan få upp till 50 000 kronor i skattereduktion, vilket innebär att du kan köpa tjänster för max 100 000 kronor per år. Köpare som inte har fyllt 65 år före ingången av det år de betalar för tjänsterna, kan dra av max 25 000 kronor i rutavdrag per år.

När arbetet är utfört begär företaget resten av arbetsersättningen av Skatteverket.

Observera att totalsumman gäller för allt husarbete som du köper, dvs RUT- och ROT-arbete (reparationer, underhåll, ombyggnad och tillbyggnad) tillsammans. Så om du redan har gjort avdrag för ROT-arbete så blir utrymmet för göra avdrag för hushållsnära tjänster mindre. Observera också att om skattemyndigheten avslår din RUT ansökan faktureras du hela beloppet från Addera Omsorg för det utförda arbetet.


Följande tjänster erbjuder vi

Kläd- och textilvårdPersonlig hjälp och omsorgStädningTrädgårdsarbete

Kontakta oss för priser & mer information!
Addera Omsorg AB
Tel: 0651-10330

OBS! Avbokningar som sker mindre än 24 timmar innan bokad tid debiteras. Vi debiterar ej mindre är halvtimmar.